ThetaHealing

2016. július 01. 19:22 - Miskei Anikó

"A szenvedés kiment a divatból!"

Mióta keresed a megoldást a problémáidra? 
Mennyi helyen jártál?
Hány könyvet olvastál már el?

Érezted valaha azt, hogy már csak egy karnyújtásnyira vagy a megoldástól, az álmod megvalósulásától, a vágyott életedtől?

Aztán egyszer csak  nekikoppansz egy láthatatlan üvegfalnak, visszaránt egy eddig nem érzékelt gumikötél, az utolsó lépés végtelenül hosszúvá nyúlik. Te pedig csalódottan, reménytelenül és tehetetlenül roskadsz a földre.

Mivel az igazi akadályt eddig nem láttad, így nem biztos, hogy a megfelelő dologra kerested a gyógyírt. Lehet, hogy láttad az akadályt, de hathatós módot nem találtál rá, hogy elhárítsd az útból. Így túl sokáig elhúzódik, hogy végre megélhesd a létezés örömét.

Sokáig én is azt gondoltam, hogy a szenvedés nemesít és hosszú, küzdelmes úton lehet megvalósítani és megélni a vágyott életet. De örömmel látom és tapasztalom, hogy a változás gyorsabban bekövetkezik, mint álmaimban reméltem valaha. Az életet lehet drámák nélkül is élni és a fejlődés a pozitív tapasztalatokon keresztül épp úgy megtörténik. 

A ThetaHealinggel már egyetlen alkalommal is a gyökérproblémát hatástalanítjuk, az idő- és életrabló felesleges körök helyett. Nem csak hatástalanítjuk a régi mintákat, hanem újakkal mész haza, amik attól a pillanattól működésbe lépnek, hogy kilépsz az ajtón. A változás csak akkor nem történik meg, ha Te úgy döntesz, hogy nem szeretnéd. Úgyhogy ez a módszer csak akkor való Neked, ha valóban szeretnéd a változást. ;-)

Várlak szeretettel!

Anikó

ThetaHealing konzulens
Pszichológus

A konzultáció időtartama: 90 perc
Díja: 15.000 Ft

Helyszín:
Budapest

Időpontok:

Személyesen:
Hétfő: 8:00-20:00
Szerda: 8:00-20:00

Skype:
Csütörtök: 8:00-20:00
komment
süti beállítások módosítása