Miért vagyok pár nélkül még mindig?

2018. július 23. 11:03 - Miskei Anikó

Időnként elkeseredettnek és tehetetlennek érzed magad, mert bármit próbáltál eddig, nem érkezett még meg a társ az életedbe?

Megkérlek rá, hogy az önmagad ostorozását és bántását emiatt most hagyd abba. Ez nem a Te hibád. Amit eddig tettél, az mindössze 5%-ban volt hatással az eredményre. Az okok 95%-a a tudattalanodban rejlik. 

Számtalan fantasztikus szinglivel és egyedülállóval dolgoztam együtt. Látszólag mindenki kapcsolatra vágyott, de teljesen ledöbbentek, amikor felszínre hoztuk a tudattalan hitrendszereiket.

A "Párkapcsolattal elveszítem a szabadságomat", "Választanom kell önmagam és a párom között", "A férfiak/nők megbízhatatlanok", "Minden férfi/nő elhagy", "Nem vagyok eléggé érdekes egyetlen férfi/nő számára sem" hitrendszerek mind megakadályozzák, hogy párra lelj.

Ebben a 3 részes online sorozatban azon fogunk dolgozni, hogy felszínre hozzuk ezeket a hitrendszereidet, melyek 3 területről származhatnak. Aztán megnézzük, hogy mi kell ahhoz, hogy el tudd engedni ezeket a hitrendszereidet. 

miert_vagyok_szingli_meg_mindig_1.png

Ez az a 3 terület, ahol nézőpontot kell váltanod ahhoz, hogy párkapcsolatod lehessen. Olyan tudattalan csapdákat rejtenek, melyek szabotálhatják, hogy társra lelj. Fedezd fel ezeket a csapdákat, hogy kikerülhesd őket. 

Végigvesszük a szülői mintázatokat, melyek alapként szolgálnak a párkapcsolati választásaidban. Ezután végigvesszük ezek hatását a kapcsolataidra. Megnézzük, milyen sebeket ejthettek rajtad a korábbi párkapcsolataid és azokat hogyan tudod elengedni. Végül pedig az önbizalmadat és önbecsülésedet tesszük nagyító alá. Ugyanis ha Te kételkedsz a szerethetőségedben, nem fogod tudni beengedni az életedbe azt, aki szeretne és értékelne téged.

Ha készen állsz újraírni mindazt, amit eddig a párkapcsolatról és magadról gondoltál, akkor várlak szeretettel.

Minden témához tartozik egy 60-90 perces előadás videója és hanganyaga. Valamint mindegyikhez AJÁNDÉK munkafüzet. És egy AJÁNDÉK 30 peres előadás, mely arról szól, hogy "Hogyan hackeld meg az egyedüllétet?". Vigyázat, ez a téma különösen veszélyes, mert életed minden területére alkalmazható! Ha nem szeretnél változást, nehogy megvedd! ;) 

Itt tudod megrendelni a 3 előadást, az AJÁNDÉK 3 munkafüzetet és az AJÁNDÉK előadást:

https://goo.gl/forms/cGGjsNvVqyctV3kG2

Derűs napot!

Anikó

komment
süti beállítások módosítása