Ki(b)írták

2014. november 16. 20:57 - Miskei Anikó

Hétvégén újabb csapat élhette át, hogy milyen felszabadító ereje van a gyógyító írásnak. A vélemények a 2 napról:

„Rendkívül protektív környezetben volt lehetőség megnyílni, mélyebb lelki tartalmakat a felszínre hozni. Ez a két nap segített felismerni, hogy micsoda erő és eszköztár szunnyad minden emberben, melyek mozgósításával az élet problémáira megoldásokat találhatunk. Felszabadító és önbizalom növelő volt ez a két nap.”

„Megerősített, hogy az első napon arra fókuszáltam, hogy mennyi jó van az életemben. Ezek eddig fel sem tűntek. Én is valahogy úgy voltam berendezkedve, hogy csak az szúrt szemet, ha nem ment valami, az nem érdekelt, ha igen, az természetes. Ez az írás tényleg gyógyító, ha arra gondolok, hogy nem vagyok egyedül. Van testem, lelkem, szellemem, akkor nem meglepő, hogy egy történetet is sok szempontból meg lehet vizsgálni. Itt ez történt és segített. Köszönöm!”

„Kibírod, ha kiírod…
A traumaoldó írásnak már a neve sem ígért felhőtlen szórakozást, ezt be is tartotta. Kemény munka volt írni, írni, írni. És érezni. És őszintének lenni. Magammal, másokkal, mások előtt. Ismét megélhettem a csoport felemelő erejét, a megosztás könnyebbséget jelentő csodáját. Így is volt olyasmi, aminek elmondására, felolvasására még nem voltam képes. Köszönöm Anikónak a türelmet, szakértelmet, belső erőt, amivel vezetett minket ezen az úton.”Az első nap egyik fénypontja az volt, amikor az egyik résztvevő a feladat kapcsán egyszer csak elővette a táskájából a szappanbuborék fújóját és elkezdte fújni :D Szóval ha ilyesmit látnátok valamelyik megállóban, lehet, hogy mi vagyunk azok ;-)

Ha szeretnéd mindezt Te is átélni, jelentkezz a következő Kibírod, ha kiírod - A gyógyító írás tréningre itt: http://lelekhangolo.com/

Miskei Anikó
pszichológus