LifeDesing@Love

2018. január 04. 22:54 - Miskei Anikó

Párkapcsolat pezsdítő workshop hölgyeknek

 

Úgy érzed, hogy a szürke hétköznapok és a mókuskerék bedarálta a párkapcsolatodat? Eltűnt belőle az izgalom és kíváncsiság? Szeretnéd visszacsempészni?

Amibe nem teszel energiát, az leépül és elpusztul. Ez történik a párkapcsolatoddal is, ha folyton utolsó helyre teszed. Mert ma túl fáradt vagy, túlóráznod kell, a gyereknek van szüksége rád...

Mi van akkor, ha a párkapcsolatodat működtetni nem munka, hanem játék? Ami örömteli és bulis is lehet? Mi van akkor, ha a párkapcsolatod bulis működtetésére ugyanúgy rá lehet kattanni, mint a kedvenc sorozatodra, az esti nasira, a könyvvásárlásra vagy a fészbukozásra?

daniel-garcia-418370.jpg

 

Ezen a workshopon egy párkapcsolat pezsdítő eszköztárat fogsz elkészíteni. Ez az eszköztér mostantól ott lesz kéznél, csak használnod kell, gondolkodás nélkül. Öt taggal fogjuk bővíteni és ami a kivételessége, hogy teljesen Rád lesz szabva. Rajtad múlik, hogy mennyire visszafogott vagy éppen bevállalós és merész. Ugyanakkor meghallgatjuk egymás ötleteit, amikből inspirálódhatunk.

Ami garantált, hogy rendkívül jól fogjuk érezni magunkat és rengeteg móka és kacagás vár ránk. Azt javaslom, ha lehetőséged van rá, szabadítsatok is fel estére közös időt, mert alig fogod várni, hogy bevesd valamelyiket.

Uraim, ugyan ez a workshop csak hölgyeknek szól, de ha nem szeretnétek kimaradni a jóból, akkor ajándékozzátok meg kedveseteket a workshopon való részvétellel. Garantálom, hogy nem fogjátok megbánni ;)

Jelentkezés:

 

Időpont:
2018. január 27. szombat 10.00-17.00

Helyszín:
Budapest (részletek a jelentkezéskor levélben)

Díja:
25.000 Ft

komment
süti beállítások módosítása