Life Design Alap

2017. szeptember 03. 15:14 - Miskei Anikó

Lehetséges egy olyan rendszer, ami egyszerre magában hordozza a feladatlistákat, a tervezőket, egy naplót? Ami egyszerre egy olyan mindfulness eszköz, ami kikapcsol és mégis hatékonyabbá és boldogabbá teszi a hétköznapjaidat? Ami érted van és az szolgálja, hogy elégedett és harmóniában élhesd az életed?

IGEN!

Ha próbáltál már valaha bármilyen time management rendszert, akkor biztosan megtapasztaltad, hogy vagy csak részben vagy egyáltalán nem működött? Ennek az az oka, hogy elképesztő gyorsasággal változik minden körülöttünk és az életünkben is. Ezt egyetlen merev rendszer sem képes lekövetni. Ehhez egy olyan végtelenül rugalmas keretrendszer kell, amit folyamatosan az adott élethelyzetedre tudsz alakítani.

 

#napló #bujo #bulletjurnal #weeklylog #kreatívéletszervező

Miskei Anikó (@miskeianiko) által megosztott bejegyzés,



De az életünk nem csak az idővel való ügyes zsonglőrködésről kell, hogy szóljon, hanem olyan örömteli pillanatokról, amiktől értékesnek érezzük az életünket. És mivel sokszor ezekről mondunk le először a kötelezettségek és kellek/muszájok miatt, érdemes ezeket is tudatosan beépíteni a hétköznapokba.

 

#hygge #lagom

Miskei Anikó (@miskeianiko) által megosztott bejegyzés,



Ez a 3 órás workshop lehetőség arra, hogy Te is megismerd a Life Design alaprendszerét. És mivel az kevés az elégedett élethez, hogy hatékonyan szervezed a napodat és az idődet, megmutatom a pozitív pszichológia néhány eszközét is. Ezt az eszköztárat integrálhatod a a rendszerbe és napról napra nyomon követheted, hogy mi az, ami valójában működik Neked és igazán boldoggá tesz.

Mit kapsz ettől a workshoptól:

ツ az érzést, hogy végre kézben tartod az életed
ツ Tudatosságot arra vonatkozóan, hogy mi az, ami igazán boldoggá tesz
ツ egy felületet, ahol kifejezheted önmagad és megélheted a kreativitásodat
ツ megtanulod, hogy mi az, ami igazán fontos számodra
ツ képes leszel könnyebben nemet mondani
ツ tudni fogod, hogy min kell változtatnod, hogy jobban érezd Magad a bőrödben és az életedben

komment
süti beállítások módosítása